Zakelijke lease

Bent u een ondernemer en staat u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK)? Wilt u graag een goede bedrijfsauto die u niet in de steek laat? Ga dan voor financial lease bij Het Autodomein. Wij hebben voor de beoordeling uw KvK-gegevens en eventueel jaarcijfers nodig. Met financial lease bent u de eigenaar van auto. U betaald altijd een vast bedrag voor de auto. Daarnaast is de standaard looptijd van een lease auto 60 maanden en weet u dus 5 jaar lang waar u aan toe bent. Let wel op: de kosten voor de verzekering, het onderhoud, wegenbelasting en brandstof komen voor uw eigen rekening.

Financial lease op een rij

 • U koopt de auto en krijgt deze op naam
 • U hebt het economische eigendom (fiscale afschrijving/investeringsaftrek)
 • De leasemaatschappij heeft het juridische eigendom, totdat de laatste termijn is betaald
 • Kosten voor verzekering, onderhoud, wegenbelasting en brandstof komen voor uw rekening
 • De BTW over de koopsom wordt niet gefinancierd in de FL en dient dus altijd aanbetaald te worden
 • Alle kosten voor het gebruik van de auto zijn aftrekbaar van de winst
 • BTW in deze kosten is verrekenbaar
 • Looptijd van de lease is standaard 60 maanden en maximaal 72 maanden voor een nieuwe auto
 • De lease loopt tot uiterlijk een leeftijd van 10 jaar van de auto
 • Het maandbedrag bestaat uit aflossing en rente
 • De betaalde rente is ook aftrekbaar van de winst

Vrije keuze in lease

Bij Het Autodomein heeft u de vrije keuze v.w.b. het object, welke u wilt leasen. Wanneer u de juiste zakelijke auto gevonden heeft dan zoekt Het Autodomein er het juiste leasecontract bij. Er zijn mogelijkheden voor zowel nieuwe als jonge gebruikte auto's. Het Autodomein zoekt oplossingen voor bestaande bedrijven en voor de startende ondernemer, ook als die minder te besteden heeft. Heeft u uw bedrijfswagen ergens anders gevonden? Dat is voor ons geen belemmering!

Het Autodomein B.V.

Bij Het Autodomein B.V. profiteert u van hun uitstekende dienstverlening en betrouwbaarheid. Ze begrijpen dat mobiliteit essentieel is voor uw bedrijf en streven ernaar om aan al uw zakelijke leasebe­hoeften te voldoen.

Het Autodomein B.V. biedt flexibele lease­contracten aan die volledig zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar personenauto's, bestelwagens, vrachtwagens of andere bedrijfs­voertuigen, zij hebben een uitgebreid wagenpark om aan uw eisen te voldoen.

Bereken uw leasetermijn

Ontvang vandaag nog een bod op uw auto!

Wil u weten wat uw auto waard is? Laat hem vandaag nog gratis taxeren en ontvang direct een bod van ons! Bij ons kun u terecht voor een deskundige taxatie van uw voertuig, helemaal kosteloos. Of u nu overweegt om uw auto te verkopen of gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde ervan, laat het ons weten en wij zorgen voor een snelle en betrouwbare taxatie.

Vul hier uw autogegevens in