illustratie

Over ons

Welkom bij Het Autodomein, uw mobiliteitspartner voor gebruikte en nieuwe auto's! Wij bieden een uitgebreide selectie van betrouwbare voertuigen, variƫrend van luxe wagens tot praktische bedrijfsbussen. Onze klantgerichte aanpak en deskundige team staan klaar om u te begeleiden naar de perfecte auto die aan uw wensen voldoet. Of het nu gaat om een gezinsauto, zakelijk vervoer of iets speciaals, we hebben het allemaal. Dankzij onze dochteronderneming Het Autodomein kunnen we ook flexibele financieringsopties aanbieden. Uw tevredenheid staat voorop en onze showroom in Assen biedt een breed scala aan actuele modellen. Ontdek vandaag nog de Het Autodomein kwaliteit en klanttevredenheid die ons onderscheidt van de rest. Stap binnen en begin uw volgende rijavontuur met ons!

Het Autodomein gaat door, waar anderen het opgeven.

Benieuwd naar ons aanbod? Neem een kijkje in onze voorraad!

Starters lease

Het Autodomein kent de problemen waar je als startend bedrijf tegen aan loopt. Een bank of lease­maatschappij kijkt vaak niet verder dan de beschikbare cijfers. Bij een starter zijn deze cijfers niet voorhanden. Een hoge aanbetaling is dan wellicht het gevolg om uiteindelijk een lease­contract te kunnen afsluiten.

Het Autodomein werkt samen met een groep lease­maatschappijen, waar ook startende bedrijven ondergebracht kunnen worden. Een aanbetaling is dan niet altijd een voorwaarde om het contract te sluiten. Samen met de ondernemer bekijkt Het Autodomein hoe het gewenste object toch geleased kan worden. Hierbij worden alle beschikbare mogelijkheden benut.

Door deze werkwijze zijn er door de bemiddeling van Het Autodomein al veel contracten succesvol afgesloten tot grote tevredenheid van de klant. Het Autodomein biedt graag de juiste oplossing.

illustratie
Scherpe deals voor u

Bij Het Autodomein zorgen we altijd voor de scherpste deals, speciaal voor u als klant. Met onze competitieve prijzen bent u verzekerd van een geweldige deal en kunt u met een gerust hart op zoek naar uw volgende droomauto.

Snel rijden, binnen 24 uur

Binnen 24 uur rijden in uw nieuwe auto? Bij Het Autodomein streven we ernaar om uw auto snel te leveren, zodat u nooit lang hoeft te wachten.

Vind uw gepersonaliseerde aanbod

Staat uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Geen zorgen, wij gaan door het vuur voor onze klanten! Laat ons weten welke auto u zoekt, en wij helpen u aan de beste deal die perfect bij uw wensen past.

Ontvang vandaag nog een bod op uw auto!

Wil u weten wat uw auto waard is? Laat hem vandaag nog gratis taxeren en ontvang direct een bod van ons! Bij ons kun u terecht voor een deskundige taxatie van uw voertuig, helemaal kosteloos. Of u nu overweegt om uw auto te verkopen of gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde ervan, laat het ons weten en wij zorgen voor een snelle en betrouwbare taxatie.

Vul hier uw autogegevens in